In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Pas op voor het nieuwe Metaaljournaal

Nieuwsbrief november

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Pas op voor het nieuwe Metaaljournaal

Want na het lezen van dit nieuwe magazine over ‘Wat heb jij geleerd dit jaar’ wil je nog maar 1 ding…
 

Wil jij het risico lopen dat je vakkennis over enkele jaren zo stoffig is als de boekenkast van je oma? Lees dan het nieuwe Metaaljournaal niet. Want zodra je ons nieuwe magazine hebt opengeslagen, is er geen houden meer aan. Uit alle artikelen sprankelt zoveel enthousiasme over leren, dat je na het lezen nog maar 1 ding wilt…
 
Want, al is leren heus niet altijd leuk -je moet uit je comfortzone, voelt je soms dom en onhandig- als je eenmaal merkt dat je iets onder de knie hebt, geeft dat je energie, plezier en zelfvertrouwen.
 
Slijptol-angst
Dát lees je, in onder andere de avonturen van zij-instromer Ilse van der Schans. Onze nieuwe columniste die de oversprong waagde van anesthesiemedewerker naar meesterlasser en geestig beschrijft hoe ze haar slijptol-angst overwint. In de eerlijke leerervaringen van leerlingen, praktijkopleiders, medewerkers en zij-instromers. En in het interview met OOM-directeur Erik Yperlaan, die zelf bij de les blijft door regelmatig een training te volgen.
 
Zin gekregen om te leren, maar geen idee hoe je inspiratie handen en voeten te geven? Sluit dan af met de praktische themareportage. Want daarin kom je precies te weten hoe je een vaag idee transformeert in een concreet plan om een opleiding te vinden, aan te vragen én af te ronden!
 
Het winternummer van Metaaljournaal ligt rond 15 december bij je op de mat.