Grijp die kans op gratis bijscholing

Nieuwsbrief november

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Grijp die kans op gratis bijscholing

Wil jij je medewerkers met maximaal mbo 2 niveau laten bijscholen voor € 2.500 zonder dat het je iets kost? Reageer dan snel. We hebben nog enkele subsidies te vergeven en OP=OP!
 

Om de kennis en vaardigheden van metaalmedewerkers te vergroten, heeft OOM een overheidssubsidie (REACT-EU) ontvangen. Daarmee kunnen wij 250 werknemers in de sector een gratis cursus aanbieden, ter waarde van maar liefst € 2.500 per persoon. Bovendien compenseren we de gemiste werkuren met een bedrag van € 12,95 per uur.
 
Voor wie?
De subsidie is bestemd voor alle medewerkers in de metaaltechniek met maximaal mbo-2 niveau, of voor medewerkers die maximaal 130 procent van het minimumloon verdienen, of 3 jaar voorafgaand aan het traject een werkloosheids- of andere sociale uitkering ontvingen, een arbeidsbeperking hebben of statushouder zijn. Je kunt voor maximaal 5 medewerkers subsidie aanvragen.
 
Hoe aanvragen?
Via de onderstaande link vind je meer informatie over de voorwaarden van deze regeling en kun je je medewerker(s) aanmelden. De regiomanager neemt vervolgens contact op voor een intakegesprek. Hij of zij zal een Persoonlijk Ontwikkelingsplan opstellen en adviseren bij het uitkiezen van een of meer vakgerichte cursussen, die vóór 1 april 2023 moeten zijn afgerond.

Laatste kans!
Heb jij medewerkers die wel zo’n update kunnen gebruiken? Reageer dan razendsnel, want er zijn veel aanvragen en OP=OP!

Hier vind je de voorwaarden voor de REACT EU-subsidie in aanmerking te komen en kun je je medewerker(s) aanmelden.