In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Word een sterk werkgeversmerk

Nieuwsbrief mei

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Word een sterk werkgeversmerk

Het vinden en binden van personeel is een behoorlijke uitdaging momenteel. Op deze speciale dag voor hr-managers en P&O-medewerkers in de techniek leer je kosteloos hoe je dat aanpakt.
 

Veel techniekbedrijven lopen op dit moment tegen de grenzen aan van hun personeelsbestand. Vakmensen betrekken en behouden, is nu dé grote uitdaging. Om je daarbij te ondersteunen, organiseren wij samen met A+O Metalektro en Wij Techniek een hr-dag, met als thema: Sterk werkgeversmerk.

Doe mee aan de praktische workshops
Tijdens het dagprogramma van 9.30 tot 16.30 uur kun je deelnemen aan 2 praktische workshops naar keuze, zoals ‘Recruitment & social media’, ‘Bouwen aan een sterk werkgeversmerk’ of ‘Aan het werk met jong talent’. Of wissel ervaringen uit met collega’s in de workshop ‘Kenniskring netwerkmoment’. Bij de aanmelding kun je hiervoor onderwerpen aandragen, waarover je input van vakgenoten wilt ontvangen. Deze sessie wordt begeleid door een regiomanager van de fondsen.

De hr-themadag komt naar je toe
De hr-themadag is bedoeld voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor hr in techniekbedrijven. Voor de medewerkers van bedrijven die zijn aangesloten bij A+O, OOM of Wij Techniek is deze dag kosteloos. Om te zorgen dat je niet te ver hoeft te reizen, organiseren we de hr-themadag op verschillende locaties. 

Word ook een sterk werkgeversmerk en meld je aan! Doe het snel, want er is slechts ruimte voor 20 deelnemers per workshop. Kijk voor meer info op oom.nl.