Volg nog snel een OOM Digi-Training

Nieuwsbrief januari

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Volg nog snel een OOM Digi-Training

Wie digitaal vaardig wil blijven, moet zich regelmatig even bijscholen. Gelukkig kan dat eenvoudig met de meer dan 500 gratis online trainingen die nog tot 15 maart klaar staan via OOM Digi-Training.

Als je de huidige versie van Word of een ander softwareprogramma zou vergelijken met de vorige, dan weet je: wie zijn digitale vaardigheden niet onderhoudt, raakt uitgerangeerd. Softwareprogramma’s worden regelmatig aangepast. Wil je er efficiënt mee blijven werken, dan moet je steeds leren werken met de nieuwste versies.

Meer dan 500 gratis online trainingen
Gelukkig kan dat snel, gemakkelijk en tot 15 maart zelfs helemaal gratis! Want tot dan hebben jij en je medewerkers via OOM Digi-Training rechtstreeks toegang tot de meer dan 500 online trainingen van leerplatform SkillsTown.

Maak dus snel gebruik van dit aanbod en pik nog even op hoe je werkt met de nieuwste versies van Excel, Word, Powerpoint of Office 365. Of fris je digi-kennis op met een webinar over bijvoorbeeld Grip op je persoonsgegevens, Succeeding in the digital age of Phishing.
Meer tijd? Versterk dan je digitale, persoonlijke of sociale vaardigheden door een reeks trainingen te volgen die we alvast voor jou hebben gebundeld rondom een van deze onderwerpen.

Moeite met afronden?
Uit het monitoren van de deelname blijkt dat er nogal wat medewerkers aan trainingen zijn begonnen, maar deze nog niet hebben afgemaakt. Geldt dit ook voor jou of je medewerker(s)? Probeer dan met deze 4 tips voor eind maart alsnog je certificaat te halen: 
  1. bedenk wat de training je oplevert
  2. zoek thuis of op je werk een fijne plek om aan de training te werken
  3. vraag een collega of je partner je te coachen door af en toe te vragen hoe het gaat
  4. reserveer een aantal momenten in je agenda om de training in de komende tijd af te ronden
Begin dit jaar goed
Meld je hier aan voor OOM Digi-Training. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmailtje met je inloggegevens, waarmee je direct van start kunt. Ben je benieuwd wat je allemaal voor trainingen en webinars kunt volgen op OOM Digi-Training? Kijk dan hier