Gratis ontwikkeladvies en/of training?

Nieuwsbrief januari

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Gratis ontwikkeladvies en/of training?

Jouw medewerkers kunnen nu bij OOM terecht voor een kosteloos ontwikkeladviestraject en een gratis training. 5 redenen waarom ze deze unieke kans niet moeten laten lopen.

Voor veel mensen is het nog helemaal niet zo eenvoudig om een volgende stap in hun ontwikkeling of carrière te formuleren. Het aantal loopbaanmogelijkheden, cursussen en trainingen is zo groot, dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. Daardoor staat hun ontwikkeling soms stil, terwijl ze wel gemotiveerd zijn om daaraan te werken.
 
Gratis training
Aan medewerkers van mkb-metaalbedrijven bieden wij nu de mogelijkheid om een kort en kosteloos ontwikkeladviestraject te doorlopen bij een coach in de regio. Vervolgens kunnen zij, indien gewenst, een gratis training volgen op gebied van digitale vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, communicatie, samenwerken en nog meer. Dit doen we in het kader van de actie De metaal leert door; een spreekwoordelijk duwtje in de rug voor medewerkers in de sector van OOM en het ministerie van Sociale Zaken.
 
5 redenen waarom jouw medewerkers deze unieke kans niet moeten laten lopen:
 
  1. Het ontwikkeladviestraject twv 500 euro en de trainingen ter waarde van 500 tot 2000 euro zijn in het kader van deze actie helemaal gratis.
  2. De trainingen sluiten goed aan bij de kennis en vaardigheden waaraan behoefte is in het mkb-metaal.
  3. Het ontwikkeladviestraject is maatwerk. Het traject, dat 5 uur beslaat, wordt met een persoonlijke loopbaanvraag ingevuld.
  4. De coaches kunnen zowel in het bedrijf, online als op een neutrale locatie afspreken.
  5. Kandidaten krijgen snel inzicht in concrete ontwikkelingsmogelijkheden. Op basis van het advies kunnen zij gericht kiezen uit het aanbod gratis trainingen.
Dus: attendeer je medewerkers op het aanbod van De metaal leert door. Wees snel, want het aantal ontwikkeladviestrajecten en trainingen is beperkt en OP=OP!