In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Maak kennis met Wil van Meeten!

Nieuwsbrief augustus

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Maak kennis met Wil van Meeten!

Hij is nieuwsgierig, gefascineerd door techniek en houdt van verhalen vertellen. We stellen je voor aan Wil van Meeten, de influencer die ons binnenkort gaat helpen bij onze werknemerscommunicatie.
 

Welke influencer zou ons op juiste wijze op social media kunnen vertegenwoordigen naar de bij ons aangesloten werknemers? Die vraag hield ons bezig in de afgelopen maanden. Na een intensieve zoektocht en spannende onderhandelingen zijn we eruit: we hebben een akkoord bereikt met zelfstandig vlogger/influencer Wil van Meeten. Hij heeft zich in elk geval voor het komende jaar aan OOM verbonden.


 
Fascinatie voor techniek
Wil van Meeten (32) stond enkele jaren voor de klas maar waagde onlangs de overstap naar het vak van influencer. Nu reist hij door het land om mensen te ontmoeten en deelt hij zijn avonturen op sociale media (Instagram en YouTube). Wil is nieuwsgierig, sympathiek en enthousiast. Hij is gefascineerd door techniek en wil daar alles van weten. 

‘Veel zin in!’
Wil van Meeten: ‘Na enkele jaren lesgeven besloot ik afgelopen zomer om het roer om te gooien - ik kreeg in het klaslokaal steeds vaker het gevoel dat ik meer miste dan ik meemaakte. Voortaan wil ik als zelfstandig influencer mijn geld verdienen. Ik houd van verhalen vertellen en vind het onwijs leuk om met mensen in gesprek te gaan over hun passie en boven tafel te krijgen wat hen drijft. Deze klus van OOM is me dan ook op het lijf geschreven en ik heb er veel zin in!’

Gasthoofdredacteur Metaaljournaal
Wil zal voor ons op pad gaan om te laten zien wat voor moois er gemaakt wordt in de metaalbewerking en werknemers attenderen op interessante (opleidings)mogelijkheden in hun vakgebied. Dat doet hij aan de hand van steeds weer andere, verrassende opdrachten. Om Wil bij de werknemers te introduceren, treedt hij op als gasthoofdredacteur van Metaaljournaal#4, dat eind december uitkomt. 

Eigentijds
Voor werknemers is het belangrijker dan ooit om arbeidsfit te blijven. Om hen zich daarvan bewust maken, hen te stimuleren om met opleiding en ontwikkeling aan de slag te gaan en gebruik te maken van onze diensten en regelingen, gaan we ons direct tot hen wenden in onze communicatie. Dat doen we graag op eigentijdse wijze en daarom hebben we gekozen voor een influencer.
 
Volg Wil
Benieuwd naar de avonturen van Wil? Abonneer je op zijn YouTube-kanaal, volg hem op Instagram en vraag je werknemers dat ook te doen.