In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Wat kun je met oZone?

Nieuwsbrief april

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Wat kun je met oZone?

De bibliotheek van oZone, het online leerplatform voor de techniek, is nu gratis beschikbaar voor iedereen. Maar wat kun je er eigenlijk mee? Onze influencer Wil van Meeten onderzoekt de mogelijkheden en volgt een training.

Op het gebied van verspanen was onze Wil van Meeten een absolute leek. Dat is niet handig, als je veel bij metaalbedrijven over de vloer komt om vakspecialisten te interviewen over hun werk. Daarom vroegen we Wil om voor zijn volgende filmpje eens een kijkje te nemen op oZone.


 
oZone-account
In de bibliotheek van online leerplatform oZone vind je kant- en klare leercontent over meer dan 90 onderwerpen die gaan over het ontwikkelen van technisch vakmanschap. Registreer je hier voor een account.