Gratis e-learnings voor je medewerkers

Nieuwsbrief april

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Gratis e-learnings voor je medewerkers

Om medewerkers de mogelijkheid te geven zich ook in deze periode te ontwikkelen, hebben we 3 selecties van online cursussen gemaakt, die we tijdelijk met een vergoeding van 75 procent of zelfs gratis kunnen aanbieden.

1. Extra vergoeding van 75 procent voor e-learnings
Uit onze cursuscatalogus hebben we een grote hoeveelheid online trainingen geselecteerd, waarvoor we tijdelijk een hogere vergoeding van 75 procent (tot maximaal € 1.000) uitkeren. Het gaat om meer dan 200 trainingen op allerlei gebied; van leidinggeven tot materiaalkunde, van SolidWorks tot Word.
 
Naast standaard e-learnings die medewerkers zelfstandig volgen, zijn er online trainingen waarbij zij met medecursisten en een docent samenkomen in een digitaal klaslokaal. En bij sommige e-learnings kunnen zij om een videogesprek vragen voor hulp of uitleg van de trainer. Je kunt deze selectie e-learnings bekijken in de etalage van onze cursuscatalogus
 
2. Gratis vaktechnische modules op mbo-niveau 3 & 4
Via het e-learningplatform van samenwerkingspartner Craft Education kunnen medewerkers nu tot het einde van het jaar kosteloos 1 van deze 5 opleidingsmodules volgen op mbo-niveau 3 of 4:
 
  • Technisch tekening lezen
  • Vorm en plaatstoleranties
  • Basis meten
  • Tekeninglezen praktijk
  • Materiaalkunde
Deze modules hebben een studiebelasting van 10 tot 24 uur en kunnen in eigen tempo worden gevolgd. Hier vind je meer informatie over de inhoud van de modules en kunnen je medewerkers zich aanmelden. Wees er snel bij; het aantal modules dat we hebben afgenomen is beperkt.
 
3. Gratis online trainingen op het gebied van soft skills
Tot 31 december 2020 geven we medewerkers de gelegenheid om kosteloos gebruik te maken van het volledige aanbod van GoodHabitz. Deze samenwerkingspartner biedt inspirerende online trainingen op het gebied van productiviteit, leiderschap, talen (zakelijk), social media, commerciële en digitale vaardigheden. Bekijk hier de meer dan 100 online trainingen, of klik hier voor een link waarmee medewerkers zich direct kunnen aanmelden.
 
Meer weten over deze aanbieding?
Ga voor meer informatie en de voorwaarden naar de etalage van onze cursuscatalogus. Heb je vragen over deze aanbieding? Bel of whatsapp met ons Klant Contact Centrum op 0172 - 521 555 of stuur een mail naar vergoedingen@oom.nl.