Maak gebruik van de coaches van Jet-Net & TechNet

Nieuwsbrief september

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Maak gebruik van de coaches van Jet-Net & TechNet

Voor de continuïteit van je bedrijf en de sector is het belangrijk om jongeren enthousiast te maken voor een opleiding en een baan in de techniek. De coaches van Jet-Net & TechNet kunnen je hierbij helpen.
 

Jongeren zijn de werknemers van de nabije toekomst. Als we ervoor willen zorgen dat er dan voldoende vakmensen zijn in onze sector, dan moeten we daar nu werk van maken. Wil jij met jouw bedrijf jongeren enthousiasmeren voor de techniek, maar zit je met de vragen als: Hoe kom ik in contact met een school? Wat voor soort activiteiten kan ik aanbieden? Hoe geef ik een goede gastles? Of: Hoe organiseer ik een bedrijfsbezoek?
 
Plan dan snel en kosteloos een afspraak met één van de coaches van Jet-Net & TechNet. Een coach biedt jou individueel en hands-on ondersteuning op maat bij het in contact komen met scholen, het vormgeven of verrijken van activiteiten of tips voor het contact leggen met jongeren.
 
Interesse?
Stuur een mail naar info@jet-net.nl of bel met 085-0643050.

Jet-Net & TechNet is een groot landelijk netwerk waarbinnen bedrijven en scholen in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs samenwerken om kinderen en jongeren te enthousiasmeren voor een toekomst in de technologie en ict.

Via gastlessen, bedrijfsbezoeken en andere activiteiten met bedrijven kunnen we samen jongeren een reëel en positief beeld van technische beroepen geven en ze helpen bij het maken van een bewuste keuze voor hun toekomstige studie en carrière. Meer weten of meedoen? Kijk
hier