In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

NIL Conneqt

Nieuwsbrief mei

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

NIL Conneqt

NIL Conneqt is hét nieuwe kennis- en netwerkplatform voor lassend Nederland. Lees hier wat de voordelen zijn van een lidmaatschap voor jouw bedrijf.
 

Het Nederlands Instituut voor Lastechniek, oftewel NIL, is een onafhankelijke stichting die al meer dan 85 jaar de collectieve belangen behartigt van bedrijven, instellingen en personen die werken op het gebied van lassen, lijmen en aanverwante technieken.
 
Recentelijk heeft NIL het digitaal kennis- en netwerkplatform NIL Conneqt gelanceerd. Met dit platform wil het mensen uit de lastechniek bij elkaar brengen, kennis en kunde delen en doorontwikkeling stimuleren.
 
Lasprofessionals, studenten en docenten kunnen op NIL Connect een (gratis of premium) account aanmaken, waarmee zij toegang krijgen tot informatie over beroepen en scholing, een database met gevalideerde kennisdocumenten, webinars, workshops en een helpdesk voor vragen op het gebied van lastechniek, -opleidingen en -loopbanen.
 
Bedrijfsabonnement
Bedrijven kunnen bij NIL Conneqt een abonnement afsluiten. Interessant, want daarmee heb je te allen tijde direct toegang tot de meest actuele informatie die kan bijdragen aan de continuïteit van je bedrijf en de ontwikkeling van je medewerkers.
 
Het abonnement biedt direct voordeel waaronder de levering van het vakblad Lastechniek (10 edities per jaar), deelname aan bedrijfsspecifieke webinars en het gebruik van de Conneqt helpdesk. Als ‘Conneqted’ bedrijf krijg je ook 2 premium accounts voor je lasprofessionals en tot 20 procent korting op leermiddelen en deelname aan workshops en symposia.

Als Conneqted bedrijf draag je bovendien indirect bij aan de promotie van de las- en lijmtechniek. Een deel van jouw bijdrage wordt door het NIL namelijk geïnvesteerd in het enthousiasmeren van jong talent voor de las- en lijmtechniek, bemiddeling voor stageplaatsen en leerwerkbanen (bbl) en het organiseren van vakbeurzen.
 
Geïnteresseerd in een bedrijfsabonnement op NIL Conneqt? Kijk op www.nil.nl/conneqt