In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Digitaler met OOM

Nieuwsbrief mei

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Digitaler met OOM

De samenleving en de economie worden steeds digitaler. Daarmee neemt het belang van digitale vaardigheden toe. Op oom.nl/digitaler vind je allerlei trainingen om de digitale skills van jou en je medewerkers een impuls te geven.

Onlangs hebben we de pagina oom.nl/digitaler aan onze website toegevoegd. Je vindt daar verschillende interessante webinars over digitalisering. Bovendien kun je er doorklikken naar een overzicht van alle trainingen op het gebied van digitale vaardigheden uit de OOM cursuscatalogus en leerplatform voor de techniek oZone.
 
OOM Digi-training
Maar wist je dat OOM.nl/digitaler ook toegang biedt tot OOM Digi-Training? Op deze portal vind je meer dan 150 interactieve e-learnings van het online leerplatform SkillsTown. Denk aan Starten met Word of Excel, Office 365 of Van Windows naar Mac.
 
Op OOM Digi-Training kun je ook webinars volgen over onderwerpen zoals Succeeding in the digital age, Grip op je online persoonsgegevens of Phishing. Of een thema uitdiepen, waarin e-learnings zijn gebundeld rondom onderwerpen zoals digitale, persoonlijke of sociale vaardigheden.
 
Moeite met kiezen? Onder het kopje Essentials vind je korte trainingen in onmisbare kennis en vaardigheden zoals Excel, PowerPoint, One Drive, AGV, Videobellen met Zoom, Teams of Skype. Maar je kunt ook eerst een scan doen, die inzicht geeft in je eigen vaardigheden en duidelijk maakt waar je nog wat training kunt gebruiken.

Aanmelden OOM Digi-Training 
Je kunt je aanmelden voor OOM Digi-Training op oom.nl/OOM-DigiTraining. Je ontvangt dan een unieke code, waarmee je je kunt registreren op onze trainingsportal. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmailtje met je inloggegevens, waarmee je kunt starten met de e-learnings.
 
Aan de slag met de digitale vaardigheden van jou of je medewerkers? Neem snel een kijkje op oom.nl/digitaler. Houd deze webpagina goed in de gaten, want de komende tijd breiden we het aanbod nog uit.