Kennisavond Scheeps- en jachtbouw

Nieuwsbrief maart

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Kennisavond Scheeps- en jachtbouw

Binnenkort organiseren we twee kennisavonden over de nieuwste ontwikkelingen in de scheeps- en jachtbouw. Interesse? Meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt.
 

In samenwerking met Volvo Penta, het European Maritime Certification Institute en Mastervolt organiseren we twee kennisavonden over de nieuwste ontwikkelingen in de scheeps- en jachtbouw. Tijdens deze avond worden jij en je werknemers geïnformeerd over de nieuwste technieken op het gebied van voortstuwing en elektrotechniek. Jullie krijgen informatie over toekomstige wet- en regelgeving voor scheepseigenaren en de impact ervan op jullie vakgebied.
 
Programma
De kennisavonden vinden plaats op dinsdag 2 april in ROC Friese Poort in Sneek en op dinsdag 16 april in het Maritiem College in IJmuiden. De inloop is vanaf 16.30 uur, vanaf 17.00 uur staat er een buffet klaar en rond 20.15 uur sluiten we af met een borrel. Het programma bestaat uit de volgende workshops:
 
Volvo Penta
Hoe ziet de toekomstige voortstuwing eruit? Wordt alles elektrisch of hybride of gaan we volledig over naar andere brandstoffen of zelfs brandstofcellen? Volvo Penta neemt je mee in de trends en ontwikkelingen.

European Maritime Certification Institute
Het vignet ‘veilig pleziervaartuig’ geeft aan of pleziervaartuigen voldoen aan de eisen. Misschien is de korte opleiding tot keurmeester iets voor jou. Je leert hoe je keurt, hoe je de criteria toepast en hoe het certificatensysteem werkt.

Mastervolt
Klanten willen tijdens hun vakantie op het water de luxe van thuis. Daarvoor is elektrische energie nodig, maar hoe sla je dat op in accu's? Mastervolt, ervaren producent van powerelektronica, deelt zijn visie hierop.


Kom ook naar de kennisavond
Schrijf je snel in en vergeet daarbij je medewerkers niet. Deelname is gratis, maar wees er snel bij; het aantal plekken is beperkt.