Volgende week krijg je…

Nieuwsbrief juni

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Volgende week krijg je…

het nieuwe Metaaljournaal met daarin oZone in de schijnwerpers. Wat kun je met dit leerplatform voor de techniek, hoe gebruik je het en waarom zijn gebruikers zo enthousiast? Je leest het in het nieuwe magazine én ziet het in deze video bij de Van Halteren Academie.

Natuurlijk, het gebeurt nog, dat medewerkers naar een externe locatie gaan om een cursus te volgen. Maar steeds vaker leren ze op de werkvloer, online. Leren tijdens het werken is steeds gemakkelijker geworden. En aan die ontwikkeling levert oZone een belangrijke bijdrage.
 
Schatkamer
Dat dit platform een schot in de roos is voor werkgevers en werknemers in de techniek, wordt zo klaar als een klontje in het nieuwe Metaaljournaal. Medewerkers blijken het platform nog vaker te willen gebruiken dan hun agenda toelaat, om rond te struinen in de schatkamer vol interessante leermodules. En bedrijven roemen het gemak om met oZone medewerkers op te leiden met zelfgemaakte content.
 
oZone in de praktijk
Hoe dat er in de praktijk uitziet? Dat zie je in deze video over Van Halteren Technologies uit Bunschoten-Spakenburg, dat oZone intensief gebruikt om nieuwe medewerkers op te leiden in de eigen Van Halteren Academie. 


 
Lezersactie
Zelf ook aan de slag met oZone? Het nieuwe Metaaljournaal helpt je eenvoudig op weg. Houd dus je brievenbus in de gaten, want in de eerste week van juli valt het magazine op de mat. En doe zodra je uitgelezen bent meteen even mee aan de lezersactie. Daarvoor hoef je alleen maar de 4 vragen over het magazine op wilhetweten.nu/winactie vóór 1 september goed te beantwoorden om kans te maken op een 212-delige Makita gereedschapsset, een Logitech HD Webcam of een 125-delige precisieschroevendraaierset!
 
Vast een sneak preview? Kijk hier.