Bekijk de OOM etalage

Nieuwsbrief juni

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Bekijk de OOM etalage

Let op, de OOM etalage is weer opgeruimd en aangevuld. Vanaf vandaag vind je er een nieuwe selectie aantrekkelijke cursusaanbiedingen. Dus kijk snel op cursuscatalogus.nl, want ook voor jouw werknemers zit er zeker iets bij!
 

Op zijn minst 2 keer per jaar onderwerpen we de OOM etalage aan een grote schoonmaak. Oude cursusaanbiedingen eruit, nieuwe erin. Zo houden we het aanbod in overleg met brancheorganisaties en cursusaanbieders én op verzoek van medewerkers in de sector actueel en relevant.
 
Cursusaanbiedingen
Voor de cursussen in de OOM etalage geldt een aantrekkelijke vergoeding van maar liefst 75 procent, tot een maximum van € 1.000, zonder dat de PTT wordt aangesproken. De nieuwe cursusaanbiedingen staan tot het eind van dit jaar in de OOM etalage en hebben betrekking op de volgende onderwerpen:
 
  • Dak- en gevelbouw In de metalen dak- en gevelbouw volgen de vaktechnische ontwikkelingen elkaar snel op. Met brancheorganisatie Dumebo DWS overlegden we welke om aandacht vragen en selecteerden we verschillende opleidingen.
 
  • Oppervlaktebehandeling In overleg met brancheorganisatie ION selecteerden we verschillende cursussen voor medewerkers die zich bezighouden met het anodiseren, lakken, coaten, verzinken en spuiten van metaal.
 
  • Kunstmatige intelligentie (AI) Kunstmatige intelligentie/Artificial intelligence is op dit moment heel actueel. Over wat AI inhoudt, hoe het kan worden toegepast en hoe er met machine learning modellen mee kunnen worden gebouwd, selecteerden we verschillende trainingen.
 
  • Nederlands op de werkvloer De individuele, groeps- en incompany-trainingen Nederlandse taal op de werkvloer staan ook de tweede helft van dit jaar in de OOM etalage. De niveaus variëren van A0 (beginner) tot en met A2 (kunnen functioneren in het dagelijks leven).
 
  • Samenwerken en communicatie Uit een enquête op onze website bleek dat medewerkers graag trainingen over samenwerken en communicatie op de werkvloer wilden volgen. Met deze selectie trainingen geven we gehoor aan hun wensen.
Voorwaarden
De nieuwe aanbiedingen in de OOM etalage zijn geldig van 1 juli tot en met 31 december 2023. Er is geen limiet aan het aantal medewerkers van 1 bedrijf dat van de aanbiedingen gebruik mag maken. Wel geldt per werknemer een maximum van 1 cursus per onderwerp.
 
Nieuwsgierig uit welke trainingen het etalageaanbod bestaat? Kijk hier.