Leerzaam én lekker lasavondje

Nieuwsbrief januari

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Leerzaam én lekker lasavondje

Kom op woensdag 28 februari naar onze nieuwe Kennisavond Lastechniek. Een avond met leerzame workshops over de laatste lastrends en een heerlijk winters buffet.

Heb je lassers in dienst? Ben je lasser, of is lassen een onderdeel van jouw werk? Dan mag je onze Kennisavond Lastechniek niet missen. Want op deze avond organiseren we kosteloos verschillende workshops. Daarin word je bijgepraat over de nieuwste lastechnieken, zoals het lassen met robots en cobots.
 
Gratis lasopleidingen
Ben je enthousiast over die nieuwe lastechnieken en wil je daar meer over weten? Dan kun je op de kennisavond direct gebruik maken van een mooi aanbod. Op deze avond bieden we namelijk gratis lasopleidingen aan voor deelnemers van de kennisavond. Heb je nog vragen over een opleiding of over jouw loopbaan? Dan kun je die stellen aan een van de medewerkers van OOM.
 
Stamppot
De kennisavond begint om 17.00 uur. En omdat je met een lege maag niet kunt leren, kun je bij binnenkomst eerst een bord stamppot opscheppen en iets te drinken pakken. Na het eten beginnen we met de workshops en bieden we de lasopleidingen aan. Tot slot drinken we nog iets met elkaar, zodat je vragen kunt stellen aan de lasexperts en de medewerkers van OOM. Om 20.30 uur is de kennisavond afgelopen.
 
Nieuwegein
De Kennisavond Lastechniek vindt plaats op 28 februari in het MAKE Center in Nieuwegein. Later dit jaar wordt de kennisavond ook op andere plekken in Nederland georganiseerd, ook met ook andere thema’s, zoals verspanen, 3D-technieken, etc. Houd voor data en locaties onze activiteitenkalender in de gaten en schrijf je tijdig in, want VOL=VOL!
 
Meedoen aan de Kennisavond Lastechniek? Schrijf je in via onze activiteitenkalender.