Wedden?

Nieuwsbrief januari

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Wedden?

Nadat je hier die nieuwe, gratis e-learnings over 3D printing op oZone hebt gezien, sta ook jij te popelen om je eerste zelfontworpen object uit te (laten) printen.

3D Printing: inleiding
Om te beoordelen of deze kansen ook bij jouw bedrijf passen, moet je eerst goed weten hoe 3D printing werkt. Welke stappen heeft een printproces? Hoe kun je 3D printing binnen de maakindustrie gebruiken? Wat zijn de voor- en nadelen ten opzichte van traditionele productiemethoden en wanneer is 3D printing kosteneffectief? Ontdek het in deze gratis e-learning 3D printing: inleiding.
 
3D Printing: ontwerpen
Enthousiast geworden? Volg dan ook de e-learning 3D printing: ontwerpen, waarin je te weten komt hoe je simpele 3D-modellen ontwerpt voor de 3D-printer. Je krijgt inzicht in een aantal eenvoudige (gratis) tools zoals 3D-tekensoftware en scan-apps om 3D-objecten te scannen. En je pikt op hoe een 3D-printer ook daadwerkelijk het ontwerp print. Nieuwsgierig? Bekijk hier de e-learning 3D printing: ontwerpen.

Meer 3D printing? In de bibliotheek van oZone vind je ook de e-learnings 3D-printtechnieken en de 3d printing-praktijkopdracht flesopener.