In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Vergroot de cyberveiligheid van je bedrijf

Nieuwsbrief januari

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Vergroot de cyberveiligheid van je bedrijf

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt beschermen tegen hackers en malware? Volg dan de cursus Cybersecurity voor de industrie, nu grotendeels vergoed door OOM.
 

Superhandig, die automatische toegangspoort, lasersnijder of robot in je fabriek. Maar heb je je wel eens gerealiseerd dat deze ook risico’s met zich meebrengt?

Cyberdreigingen
Dat zit zo: voor het aansturen en monitoren van geautomatiseerde apparatuur wordt gebruik gemaakt van Operational Technology (OT). Zo’n OT-systeem is vaak gekoppeld aan het IT-netwerk of verbonden met internet. En daardoor krijgt ook dat te maken met cyberdreigingen, zoals hackers of malware. 

Beveiliging verbeteren
In samenwerking met Mikrocentrum biedt OOM nu de cursus Cybersecurity voor de industrie. Een driedaagse cursus waarin je te weten komt hoe je de beveiliging van je industriële automatisering en controlesystemen kunt verbeteren. Je brengt in kaart wat de mogelijke bedreigingen zijn, krijgt praktische handvatten om je OT-systemen te beveiligen en leert hoe je het internationale normenkader voor de OT IEC62443 moet toepassen.

Aantrekkelijke vergoeding
Vergroot de cyberveiligheid van je bedrijf en doe mee aan deze cursus, die in maart wordt aangeboden in Nieuwegein. Om de kosten hoef je het niet te laten, want OOM vergoedt nu maar liefst 75% tot maximaal €1.000 van de kosten voor deze training!
 
Kijk hier voor meer informatie over deze cursus en schrijf je in. En vergeet niet vooraf de vergoeding aan te vragen via mijnoom.nl