In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Zet je instructies op oZone

Nieuwsbrief februari

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Zet je instructies op oZone

Maak jij al instructievideo’s voor je (nieuwe) medewerkers? Sla ze op in oZone, de online leeromgeving voor de techniek, want dat levert je pas echt voordelen op.
 

Met de smartphone is het zo gepiept. Een instructievideo maken voor je (nieuwe) medewerkers. Handig, want een video blijft beter hangen dan een mondelinge of schriftelijke uitleg. En: je medewerkers kunnen hem zo vaak bekijken als ze willen, zonder dat jij steeds dezelfde uitleg hoeft te geven. Bovendien sla je je video eenvoudig en kosteloos op in oZone, het online leerplatform voor de techniek, en levert je dat allerlei voordelen op.
 
Waarom opslaan op oZone?
Als jij je video-instructies op oZone bewaart, dan:
 
  • kies je zelf met wie je je video’s deelt. Een, meerdere of al je medewerkers? Een klant, of een leverancier? Jij bepaalt. Het is zelfs mogelijk om je video’s te delen met alle bedrijven en medewerkers in de techniek, door ze te plaatsen in de openbare bibliotheek met meer dan 300 e-learnings over actuele technische onderwerpen.
  • kan jouw doelgroep de video’s bekijken waar en wanneer het maar wil
  • kun je jouw video’s combineren met e-learnings uit de openbare bibliotheek en zo leerpaden samenstellen voor medewerkers/functies in jouw bedrijf
  • kun je de voortgang van jouw medewerkers op oZone volgen
Zo kun je oZone dus gemakkelijk gebruiken als leerplatform voor jouw bedrijf. Let op: Het is wel nodig dat je eerst een bedrijfsaccount aanmaakt en dat je medewerkers zelf ook een account aanmaken. Maar dat doen is in een handomdraai gebeurd en helemaal gratis! 
 
Aan de slag?
In onze activiteitenkalender vind je verschillende online trainingen over oZone, zoals Demo oZone, oZone voor auteurs en oZone in 4 stappen. Daarin kom je snel en kosteloos te weten hoe je het platform zo effectief mogelijk gebruikt voor jouw bedrijf.

Maar natuurlijk kun je ook zelf aan de slag op oZone.nl. Al dan niet met de gratis ondersteuning van onze oZone adviseurs.