In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Ben of ken jij onze nieuwe trainee?

Nieuwsbrief februari

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Ben of ken jij onze nieuwe trainee opleidingsadviseur?

Zou het jou geweldig lijken om metaalbedrijven te helpen met hun opleidingsbeleid? Dan doet zich nu een mooie kans voor. Want bij OOM zoeken we een trainee opleidingsadviseur.
 

Ben je recent of bijna afgestudeerd? Heb je belangstelling om kleine en middelgrote bedrijven in de metaalbewerking een stapje verder te helpen met hun opleidingsbeleid? En wil je je verder ontwikkelen op persoonlijk gebied en praktijkervaring opdoen als opleidingsadviseur? Word dan trainee opleidingsadviseur bij OOM!
 
Benieuwd wat dit traineeship inhoudt? Bekijk deze video.https://www.youtube.com/watch?v=VTP0dFnINis&t=2s