In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Versterk je digitale skills met OOM Digi-Training

Nieuwsbrief februari

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Versterk je digitale skills met OOM Digi-Training

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Thuis en op het werk. Spijker ze bij met OOM Digi-Training, want via deze portal kunnen jij en je medewerkers dit jaar kosteloos meer dan 150 e-learnings volgen.

Vergaderen via MS Teams, samenwerken in Office 365, online bankzaken regelen… Een groot deel van de Nederlanders draait er de hand niet voor om. Maar liefst 50 procent van alle inwoners tussen de 16 en de 75 jaar is meer dan vaardig in het gebruik van internet, computer en software. Maar: die 50 procent blijkt vooral uit jongeren en theoretisch opgeleiden te bestaan. Terwijl digitale vaardigheden onmisbaar worden voor iedereen.
 
Kosteloos
OOM wil werknemers en werkgevers in het mkb-metaal een handje helpen bij het verwerven van meer digitale kennis en vaardigheden. Daarom bieden we jou en je medewerkers de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een ruime selectie e-learnings van het online leerplatform SkillsTown.
 
Rechtstreeks toegang
Via de portal OOM Digi-Training verlenen we je rechtstreeks toegang tot meer dan 150 interactieve e-learnings. Denk aan Starten met Word of Excel, Office 365 of Van Windows naar Mac. Maar dat is nog niet alles. Bij OOM Digi-Training kun je ook webinars volgen over onderwerpen zoals Grip op je online persoonsgegevens, Succeeding in the digital age of Phishing, het grootste online cyberrisico. Of een bepaald thema uitdiepen, waarin e-learnings zijn gebundeld rondom onderwerpen zoals digitale, persoonlijke of sociale vaardigheden. Met een collega een ‘we-learning’ volgen kan ook.
 
Scan
Alle trainingen variëren in tijd van 30 minuten tot 2 uur. In je profiel kun je de studievoortgang bijgehouden en je certificaten downloaden. Moeite met kiezen?  Onder het kopje Essentials vind je korte trainingen in onmisbare kennis en vaardigheden zoals Excel, PowerPoint, One Drive, AGV, Videobellen met Zoom, Teams of Skype. Maar het is ook mogelijk om eerst een scan doen. Deze vragenlijst geeft inzicht in je eigen vaardigheden en maakt duidelijk waar je nog wat training kunt gebruiken.
 
Doe mee!
Meld je hier aan voor OOM Digi-Training. Je ontvangt dan een unieke code, waarmee je je kunt registreren op onze trainingsportal. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmailtje met je inloggegevens, waarmee je kunt starten met de e-learnings.