Hoe kom ik aan een bedrijfsaccount in oZone?

Nieuwsbrief februari

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Hoe kom ik aan een bedrijfsaccount in oZone?

In oZone, de online leeromgeving voor de techniek, kun je een eigen leeromgeving voor jouw bedrijf creëren. Wat kun je daarmee en hoe kom je eraan?

Er worden steeds meer accounts aangemaakt op oZone, de online leeromgeving die is ontwikkeld voor en door bedrijven in de technische sector. Logisch: de openbare bibliotheek staat vol basisleerstof over het ontwikkelen van technisch vakmanschap, die direct te gebruiken is. De leerstof wordt aantrekkelijk gepresenteerd, is praktisch en divers. Bovendien kan iedereen met belangstelling voor techniek kosteloos een privé-account aanmaken en beginnen met een e-learning.
 
Extra mogelijkheden
Behalve een privé-account kun je in oZone ook een gratis bedrijfsaccount aanvragen. Handig, want dat geeft je toegang tot allerlei extra mogelijkheden. Zo kun je met een bedrijfsaccount:
 
  1. Zelf content maken of aanpassen - Je maakt gemakkelijk je eigen leermodules, voegt modules samen tot leerpaden, of past bestaande modules aan. Zo stem je de leerstof nauwkeurig af op de functies of medewerkers in jouw bedrijf. Het ontwerpen van je eigen online leeromgeving is heel eenvoudig.
 
  1. Efficiënt content delen - Je legt op oZone niet alleen eenvoudig zelf kennis vast, je kunt deze kennis ook heel makkelijk delen. Met alle andere deelnemers in de openbare bibliotheek, met je eigen medewerkers in een afgeschermde bibliotheek, of door een leerpad of module klaar te zetten voor een medewerker.
 
  1. Voortgang bekijken - Je krijgt inzicht in de studievoortgang van je medewerkers. Je blijft gemakkelijk op de hoogte van wie welke e-learnings met goed gevolg hebben afgerond.  
 
Vraag het je regiomanager
Wil je een bedrijfsaccount aanvragen? Neem contact op met je regiomanager. Hij of zij zorgt ervoor dat een oZone-adviseur contact met je opneemt en je op weg helpt met het inrichten van je eigen bedrijfsomgeving.

Meer weten over de mogelijkheden van oZone? Meld je aan voor een Demo oZone in onze activiteitenkalender.