In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Metaaljournaal volgende week op de kat

Nieuwsbrief december

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Metaaljournaal volgende week op de kat

Tja, zoiets onbenulligs als een tikfout kan zomaar leiden tot een misverstand. Dat communiceren niet altijd zo makkelijk is als we denken, lees je in het nieuwe Metaaljournaal. Maar gelukkig valt het te leren.

Kom maar op, met die donkere dagen. Want met ons nieuwe Metaaljournaal verveel je je geen seconde. Laat je rondleiden bij professioneel miniduikbotenbouwer U-Boat Worx, waar het allermooiste high end onderwaterspeelgoed wordt gebouwd voor de rijksten der aarde. Herken jezelf in de bekentenissen van collega’s uit de branche over gevalletjes miscommunicatie in de repo Ruis op de lijn. En lees hoe je die zelf kunt voorkomen in de themareportage Communiceren kun je leren.

Natuurlijk staat ook dit blad weer vol met de verhalen van collega’s die knettergepassioneerd werken aan hun carrière. Zoals Jonathan van Hemert, die zich ontwikkelde tot lasspecialist en nu zijn eigen bedrijf begint in lasopleidingen en lasadvies. Of Ilse en Frank Bredow, die Bredow Hydraulics van hun vader overnemen en zich daar met een OOM-advies goed op voorbereiden.

Oh, en herken je de jongeman op de cover? Dat is Machiel Stierman, die ons ooit rondleidde bij Van Rijsoort Bending. Inmiddels heeft dit bedrijf een hagelnieuwe inductiehal, waar Machiel je binnenkort graag mee naartoe neemt om je de kunst van het inductiebuigen te laten zien, dus houd onze social media in de gaten!

Rond 22 december valt het nieuwe Metaaljournaal op de mat.