Praktijkopleidersdagen 2024

Nieuwsbrief april

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Praktijkopleidersdagen 2024

Begeleid jij de leerlingen of stagiairs in je bedrijf? Kom dan naar een van de Praktijkopleidersdagen. Bekijk de data en locaties en schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Voor veel praktijkopleiders is het inmiddels traditie. Een jaarlijks bezoek aan een Praktijkopleidersdag, om daar inspiratie en kennis op te doen en collega-praktijkopleiders te ontmoeten.
 
Ook dit jaar organiseert OOM met A+O Metalektro en Wij Techniek weer een reeks Praktijkopleidersdagen. Deze zijn bedoeld voor alle praktijkopleiders die werken bij bedrijven die bij deze opleidingsfondsen zijn aangesloten.
 
Afwisselend programma
Het thema van de Praktijkopleidersdagen 2024 is ‘De kracht van aandacht.’ Het programma duurt van 10:00 uur tot 16:30 uur (inclusief lunch) en bestaat onder andere uit de volgende workshops:
 
  • Het leren signaleren en (h)erkennen en bespreekbaar maken van alcohol-, drugs- en medicijngebruik
  • Verrijk je begeleiding met Kunstmatige Intelligentie
  • Begeleiden van en aantrekkelijk zijn voor een brede doelgroep
  • Omgaan met laaggeletterdheid (niet in Oostzaan)
 
Het programma wordt afgesloten door Michael Kortekaas, een inspirerende spreker over leiderschap, werkgeluk en mentale veerkracht, die je misschien wel kent als één van de Hunters in het tv-programma ‘Hunted’ van NPO3.
 
Schrijf je snel in
De Praktijkopleidersdagen 2024 vinden plaats op:
  Kijk hier voor meer informatie over het programma en de inhoud van de workshops en schrijf je in. Wacht niet te lang, want het maximum aantal deelnemers is beperkt!