Denk je aan medewerkersontwikkeling?

Nieuwsbrief april

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Denk je aan medewerkersontwikkeling? Denk aan OOM!

Maak jij wel optimaal gebruik van OOM? Laat geen mogelijkheden liggen. Lees hier wat we voor jou en je medewerkers kunnen betekenen.

Als het gaat om instroom, doorstroom, behoud en ontwikkeling van je medewerkers, dan ben je bij OOM aan het goede adres. Wij helpen je graag om de leercultuur van jouw bedrijf te versterken. En inspireren je medewerkers en dagen ze uit om scholingskansen zelf te pakken.

Daarom:
 
Geven we kosteloos advies
Onze 10 regiomanagers adviseren je graag over de meest uiteenlopende vragen op het gebied van opleiden en ontwikkelen. Ook je medewerkers kunnen voor loopbaan- en opleidingsadvies een beroep doen op onze regiomanagers. Kijk voor de contactgegevens van je regiomanager op oom.nl.
 
Maken we relevant scholingsaanbod toegankelijk
In onze cursuscatalogus.nl vind je een actueel opleidingsaanbod voor medewerkers in de metaaltechniek. Mis vooral de aanbiedingen niet, in de bijbehorende etalage. Liever online leren? Bekijk de enorme hoeveelheid gratis e-learnings voor alle medewerkers in de sector op het gebied van taal, digitale, persoonlijke en vakvaardigheden, hr, financiën en talloze technische onderwerpen van de online OOM Academy en leerplatform oZone.
 
Betalen we mee aan opleidings- en begeleidingskosten
Met onze regelingen dragen we bij aan de opleidings- en begeleidingskosten van werknemers, praktijkopleiders, zij-instromers, leerlingen en stagiairs. Je kunt ook een bijdrage aanvragen om de leercultuur van je bedrijf te versterken. Of een tegemoetkoming in de kosten voor een evenement om de metaaltechniek te promoten. Kijk voor meer informatie op oom.nl/regelingen.
 
Organiseren we activiteiten
Met onze activiteiten in de regio geven we je medewerkers de gelegenheid om op een laagdrempelige manier hun vakkennis actueel te houden en collega’s te ontmoeten. Vaak zijn die kosteloos, net als onze online workshops en webinars. Kijk voor een actueel overzicht van onze activiteiten regelmatig op oom.nl/activiteitenkalender.
 
Voorzien we je van tips, nieuwtjes en mooie verhalen
Met deze nieuwsbrief voor werkgevers en ons eigen kwartaalmagazine Metaaljournaal inspireren we jou en je medewerkers regelmatig met de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en verhalen over opleiding en ontwikkeling in de metaalbewerking. Ontvangen jij en/of je medewerkers deze niet? Mail naar info@oom.nl.
 
En blijven we nieuwsgierig
Wij willen precies weten hoe het gesteld is met het onderwijs en de arbeidsmarkt in onze sector. En hoe we opleiden en ontwikkelen zo doeltreffend mogelijk kunnen stimuleren. Daarom doen we voortdurend onderzoek. De resultaten delen we op oom.nl/sectorcijfers.

Meer weten over de diensten en regelingen van OOM? Doe het gratis webinar Aan de slag met OOM via de activiteitenkalender.
 
Je medewerkers informeren over de mogelijkheden van OOM? Vraag je regiomanager om een kosteloze Kantinebijeenkomst.