Activiteit

Relatiedag voor praktijkopleiders

Op woensdag12 oktober 2022 organiseert AT Techniekopleidingen, A+O, SBB en Stichting OOM een relatiedag voor praktijkopleiders.
Een mooie gelegenheid om je netwerk uit te breiden en je te laten inspireren. Want….

Goede begeleiders zijn onmisbaar in het bedrijfsleven. Maar als je je een vak eigen wilt maken, al helemaal. Wij willen je graag ondersteunen bij deze mooie en belangrijke taak. Daarmee willen we je niet alleen informeren en inspireren, maar vooral ook de gelegenheid geven om ervaringen uit te wisselen met je collega-praktijkopleiders.


Datum:
12 oktober
Tijd:
16:00 - 18:00
Locatie:
AT Techniekopleidingen
Adres:
Varsseveldseweg 12
7061 GA Terborg

Inschrijven


Introductie jaarprogramma Praktijkopleider:
Als praktijkopleider of werkplekbegeleider speel je een cruciale rol bij het opleiden en begeleiden van nieuwe vakmensen in de metaal. Dit is een intensieve en zeker geen eenvoudige taak. Daarom is er vanuit AT techniekopleidingen, A+O, SBB en Stichting OOM een gezamenlijk jaarprogramma opgesteld, waarbij wij jullie als praktijkopleider of werkplekbegeleider willen ondersteunen met verschillende cursussen en trainingen.

De inhoud van dit jaarprogramma, het doel hiervan zal Johan-Peter Leeuwenburg, regiomanager bij OOM, aan jullie presenteren. Tijdens deze presentatie zijn wij benieuwd naar jullie mening.

KOM JIJ OOK?
Woensdag 12 oktober 2022 Praktijkopleidersbijeenkomst
Tijd: 16.00 tot 18.00 uur (na afloop volgt aansluitend een netwerkbijeenkomst voor praktijkopleiders)

AT Techniekopleidingen
Varsseveldseweg 12
7061 GA Terborg