Vertel dit je medewerkers vandaag nog

Nieuwsbrief september

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Vertel dit je medewerkers vandaag nog

Heb jij medewerkers die wel een update van hun kennis of vaardigheden kunnen gebruiken? Vertel ze snel over deze unieke kans om kosteloos een cursus en een ontwikkeladviestraject te volgen, want op=op!
 

Natuurlijk, ook jij wilt met jouw bedrijf bij de tijd blijven. Nieuwe wegen kunnen inslaan en innovaties kunnen omarmen. Maar daarvoor is het wel nodig dat je medewerkers hun kennis en vaardigheden up to date houden. Zo niet, dan wordt het steeds lastiger om hen in te zetten. Voor jou, maar ook voor andere werkgevers.
 
oom.nl/demetaalleertdoor
Heb jij medewerkers die wel een update van hun kennis en vaardigheden kunnen gebruiken? Wijs hen dan op deze unieke kans om kosteloos een cursus te volgen op het gebied van digitale vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, communicatie, samenwerken en nog veel meer.
 
Ontwikkeladvies
Benieuwd naar het aanbod? Vanaf 1 oktober vind je een overzicht van de cursussen op oom.nl/demetaalleertdoor. Indien gewenst kan een cursus worden voorafgegaan door een ontwikkeladviestraject, waarin je medewerker in enkele afspraken met een adviseur te weten komt welke mogelijkheden hij of zij heeft om zich verder te ontwikkelen.
 
Sectoraal maatwerk
Vorig jaar werd de Tijdelijke subsidieregeling Nederland leert door met de inzet van sectoraal maatwerk in het leven geroepen door het ministerie van SZW. Een subsidie voor sectorale samenwerkingsverbanden van werkgevers- en werknemersorganisaties en andere partijen om binnen de eigen sector ondersteuning te bieden bij het behoud van werk en het vinden van ander werk. OOM heeft deze subsidie aangevraagd en kan jouw medewerkers daarmee nu de mogelijkheid bieden om kosteloos gebruik te maken van ontwikkeladvies en scholing.
 
Op oom.nl/demetaalleertdoor vind je vanaf 1 oktober een overzicht van alle cursussen die we jouw medewerkers nu kosteloos kunnen aanbieden. Attendeer ze snel op deze éénmalige kans, want: op=op!