In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Samen sterker

Nieuwsbrief september

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Samen sterker

Al gezien, dat nieuwe Metaaljournaal? Het inspirerende magazine gaat dit keer over samenwerking en sluit af met een niet te missen lezersactie in stijl…

Waar zouden we zijn zonder collega’s? Door samenwerken krijgen we niet alleen meer voor elkaar, zoals blijkt uit het interview met SMEOT-directeur Albert Meeuwissen over de kracht van regionale samenwerking bij het opleiden van jonge vakmensen. Het is ook nog eens veel leuker. Kijk maar naar de aansprekende voorbeelden van medewerkers die samen op zeilcursus gaan, gezamenlijk de week afsluiten met friet en frikandellen of een gezellig potje poolen.
 
Karten met collega’s
Vlot het in jouw bedrijf nog niet zo met de samenwerking of kan deze nog wel wat beter? Lees dan de themareportage, met handige suggesties om de teamspirit te versterken. En doe vooral ook mee aan de lezersactie, waarbij je kans maakt op een geheel verzorgd kart-arrangement voor 10 personen bij jou in de buurt.
 
Zo doe je mee met de lezersactie
Ga naar www.wilhetweten.nu/lezersactie en stuur vóór 31 oktober een foto van jou en je collega’s op je werkplek en vertel waarom jullie moeten winnen.