In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Laatste genomineerden OOM Award 2019

Nieuwsbrief september

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Laatste genomineerden OOM Award 2019

Noord-Nederland is dit jaar hekkensluiter bij de OOM Awards 2019. Welk bedrijf moet aanstaande woensdag de onderscheiding voor het meest actieve leerbedrijf in de regio winnen? Kijk binnen bij Luminoxx, Martien Visser Mechanisatie en Veenma Mechanisatie.
 

Bekijk hier de video’s van de drie genomineerde bedrijven:


 
‘Ons bedrijf heeft altijd veel oog voor opleidingen gehad”, zegt Feitze Veenma, eigenaar van het genomineerde Veenma Mechanisatie. “Docenten en leerlingen uit de regio weten de weg naar Veenma goed te vinden. En daar zijn we blij om. Jonge vakmensen zijn hard nodig. Dus iedereen die het vak wil leren, is hier welkom. De nominatie voor de OOM Award betekent heel veel voor ons. Ik zie het als een stimulans om nog meer aan opleiden te doen. Niet alleen met leerlingen, maar juist ook met medewerkers die hier al langer werken. Iedereen moet bijblijven in dit vakgebied. Zonder opleidingen kunnen wij ons werk niet doen.’
 
Criteria nominatie
De nominaties voor de OOM Award komen mede tot stand op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven en komt vervolgens met een eindoordeel, dat wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district.
 
Winnaars andere regio’s
Eerder dit jaar werd de OOM Award al uitgereikt in vier andere regio’s. In juni ging de OOM Award in de regio Noord-Holland naar ARU (Assendelft) en Jachtwerf Stofberg (Enkhuizen). In de regio Utrecht won Roxin CNC (Harmelen) de award, in Gelderland ging de onderscheiding naar LMB Vorden. In Zuid-Holland was de award voor Padmos Stellendam.