In verband met de maatregelen genomen in het kader van het coronavirus zullen alle door ons georganiseerde bijeenkomsten tot en met 28 april worden geannuleerd, de deelnemers worden hiervan via e-mail op de hoogte gebracht. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@oom.nl of 0172-521500.

Waar is Wil?

Nieuwsbrief september

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Waar is Wil?

Hij heeft inmiddels een ‘auto van de zaak’, maar die is nog niet helemaal klaar voor het betere filmwerk. Dus rijdt Wil naar Hans, de man die alles weet van camerawerk, metaal en beweging.
 

Stunts? Bewegende objecten? Opvallende voer- en vaartuigen? Even rondvragen in het filmwereldje en je komt uit bij Hans. Deze autodidacte alleskunner bouwde laatst nog de motoren na van een duikboot als decorstuk voor de film Torpedo. Hij bereidde stunts voor, voor films zoals Hitmans bodyguard en Bumperkleef en maakte talloze voertuigen en bewegende objecten voor reclames, theater en televisie. De vakman dus, die Wil nodig heeft om zijn feloranje Ford Ranger helemaal klaar te maken voor zijn filmavonturen in het mkb-metaal.