In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wie wint de lezersactie?

Nieuwsbrief november

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Wie wint de lezersactie?

Tot 1 december kun je je stem uitbrengen op je favoriete inzending van onze lezersactie. Wie o wie gaat er vandoor met het geheel verzorgde teamuitje voor 10 personen? Kijk op wilhetweten.nu en stem! 

‘Omdat ik graag wil winnen van mijn werkgever, met zijn grote mond…’
‘Omdat we het er op onze afdeling nooit over eens zijn wie de snelste is, en dit nodig eens moet worden uitgezocht …’
‘Omdat ons bedrijf in 2020 een grote brand heeft meegemaakt, en het de hoogste tijd is voor iets leuks…’

Kies de leukste…
De deelnemers aan de lezersactie in Metaaljournaal sturen ons de meest uiteenlopende redenen en foto’s om in de race te zijn voor de prijs. Kijk maar op wilhetweten.nu. Maar: wie er op 1 december als eerste finisht, en het geheel verzorgde kartarrangement voor 10 personen in ontvangst mag nemen, dat bepaal jij!

Stem…
Want tot 1 december kun je je stem op je favoriete inzending uitbrengen op wilhetweten.nu. De deelnemer die op 1 december om 12.00 uur de meeste stemmen heeft gekregen, is de winnaar. Deze wordt bekend gemaakt op wilhetweten.nu en in de volgende editie van Metaaljournaal.

En doe mee aan de volgende lezersactie!
In dat Metaaljournaal, dat eind december verschijnt, staat trouwens weer een fonkelnieuwe lezersactie. In de gaten houden dus, want wie weet, wat daar te winnen valt!