In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

#wilhetweten-wedstrijd

Nieuwsbrief mei

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

#wilhetweten-wedstrijd

Het loopt lekker, met de #wilhetweten-wedstrijd. Wil ontvangt op zijn Instagramaccount de mooiste foto’s van technische projecten. Bekijk hier wie de winnaar is van de maand april en welke inzendingen genomineerd zijn voor de maand mei.  
 

Voor onze #wilhetweten-wedstrijd gaan we elke maand op zoek naar de mooiste foto’s en video’s over techniek. En elke maand weer kunnen jij en je medewerkers mooie prijzen winnen. Inmiddels is de winnaar van de maand april bekend: de inzending van Mark, monteur in de landbouwmechanisatie én vrijetijdssleutelaar aan een klassieke Chevy Pickup kreeg de meeste likes. De Makita bouwradio DAB+ is inmiddels naar je onderweg, Mark!

Nominaties voor de maand mei
Voor de maand mei zijn er weer 3 inzendingen genomineerd. Wie wint die superhandige Leatherman Supertool 300?

Wordt het service engineer en lasser Wilfred Brouwer, die naast zijn werk op grote hoogte ook nog tijd vindt voor de modelbouw van kranen en voertuigen voor zwaartransport? Wint thepracticalengineer Emiel Noorlander, die zijn do-it-himself-projecten ruimhartig deelt op social media? (Bekijk vooral ook die coole cybertruck!) Of gaat industriële klimmer en redder op hoogte Lars Hildebrand er met de hoofdprijs vandoor?

5-WHW-wedstrijd-in_artikel_1-Wilfred.jpg
 
5-WHW-wedstrijd-in_artikel_2-Emiel.jpg

5-WHW-wedstrijd-in_artikel_3-Lars.jpg

Geef een like
Jij bepaalt, door vanaf 1 juni een like te geven aan een van de bovenstaande inzenders op mijn tijdlijn op Instagram, waarbij je nog kans maakt op een bit- en borenset van Makita ook!
 
Trots op het vakmanschap van jouw medewerkers? Lees hier hoe zij deelnemen aan onze #wilhetweten-wedstrijd.