In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

OOM-webinar is een blijvertje

Nieuwsbrief mei

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

OOM-webinar is een blijvertje

Omdat we nu niet bij je kunnen langskomen om je over onze regelingen en diensten te informeren, experimenteerden we met een webinar. Dat beviel zo goed, dat we vaker webinars gaan aanbieden.

Een webinar is een lezing, workshop, of college dat plaatsvindt via het internet. Deelnemers kunnen de presentatie rechtstreeks op hun eigen computer volgen, de spreker zien en horen. Vaak zijn webinars interactief en is het mogelijk om vragen te stellen en te beantwoorden. 
 
Onlangs verzorgde onze regiomanager Overijssel en Achterhoek Rianne Doeschot het webinar Aan de slag met opleiden & ontwikkelen. In ruim een uur tijd legde ze de deelnemers uit hoe zij optimaal gebruik maken van de vergoedingen en de expertise van OOM, om daarmee opleiden en ontwikkelen binnen hun bedrijf nog beter in te vullen. De reactie van alle betrokkenen was zo positief, dat we dit webinar maandelijks gaan aanbieden.
 
Daarnaast gaan we ook themagerelateerde webinars verzorgen, bijvoorbeeld over het BedrijfsOpleidingsPlan (BOP), oZone, etcetera. Al onze webinars zijn bedoeld voor werkgevers en/of hr-medewerkers en deelname is gratis. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en een instructie voor deelname.
 
Het eerstvolgende webinar Aan de slag met opleiden & ontwikkelen wordt aangeboden op 3 juni van 9.00 tot 10.30 uur, maar ook later in het jaar zijn er verschillende gepland. Kijk in onze activiteitenkalender om te zien wat je er precies van kunt verwachten en schrijf je in!