Hogere vergoeding voor meer dan 220 e-learnings

Nieuwsbrief mei

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Hogere vergoeding voor meer dan 220 e-learnings

Wist je al dat we op dit moment een selectie van meer dan 220 e-learnings aanbieden, waarvoor we tijdelijk een hogere PTT-vergoeding uitkeren? In dit artikel lichten we 3 van deze online trainingen voor je uit.
 

Door de coronacrisis kan het zijn dat je wat vaker thuis bent dan anders. Of dat een fysieke cursus die je gepland had, niet door kan gaan. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om online aan je vakmanschap te werken. Wij komen je hierbij tegemoet met een ruime selectie online trainingen, waarvoor we tijdelijk een hogere PTT-vergoeding uitkeren van maar liefst 75 procent, tot een bedrag van maximaal € 1.000. In dit artikel brengen we 3 van deze trainingen voor het voetlicht.

Digital classroom Vorm- en plaatstoleranties
Ben jij een mechanisch ontwerper, CAD/CAI-programmeur, werkvoorbereider, inkoper of calculator?  En kun jij de tolerantie-eisen van een werkstuk juist definiëren of interpreteren als het gaat om de functionele en economische aspecten rondom maakbaarheid en verificatie?
 
Op 24 juni start het Mikrocentrum met de digital classroom Vorm- en Plaatstoleranties. In deze online cursus op hbo-niveau leer je de internationale gebruikte vorm- en plaatstolerantietaal, zoals die is vastgelegd in de ISO-normen voor Geometrische Product Specificatie. Dit is een universele taal voor het in 2D en 3D vastleggen van de eisen. Maar dat niet alleen: ook Model Based Definition, de transitie van 2D naar 3D modelleren, komt uitgebreid aan bod.
 
De digital classroom bestaat uit 3 interactieve, digitale dagbijeenkomsten van 2 x 2 uur, met een frequentie van 1 keer per week, zodat je voldoende tijd hebt voor het maken van offline opdrachten. Het kunnen lezen van mechanische constructietekeningen is een vereiste om te kunnen deelnemen. 

Meer informatie over deze online cursus? Kijk hier. 
 
Slijpen Basis Online
Ben jij slijper, constructeur, of werkbereider of wil je dat worden? Dan is de e-learning Slijpen Basis Online van STODT iets voor jou. Na deze cursus op mbo-niveau ken je de verschillende slijpprocessen, kun je de werkmethode bepalen en ben je in staat om eenvoudige producten te bewerken met rond-, vlak- en profielslijpen. Als je wilt, kun je voor de start bedrijfsspecifieke vragen indienen, die indien mogelijk worden opgenomen in de e-learning. Slijpen Basis Online wordt gegeven via Microsoft Teams en bestaat uit 5 wekelijkse online bijeenkomsten van 2,5 uur. 

Nieuwsgierig naar deze e-learning? Klik hier.
 
Online training De monteur als ambassadeur
Als (service)monteur wil je niet alleen professionele service kunnen bieden, maar ook klantgericht kunnen handelen en adequaat kunnen reageren op lastige klantsituaties. In deze praktische online cursus leer je hoe je professioneel met klanten kunt omgaan. Ervaren docenten leren je te achterhalen wat de verwachtingen van klanten zijn, hoe je toetst of zij tevreden zijn, hoe je hen geruststelt en wat bijdraagt aan het vertrouwen.
Deze training op mbo/hbo-niveau bestaat uit 3 dagdelen waarin je verschillende modellen en theorieën krijgt uitgelegd tijdens het praktisch oefenen met de onderwerpen. Specifieke voorkennis of ervaring is niet vereist.

Benieuwd? Hier lees je meer over deze online training.

Wil jij weten welke e-learnings tijdelijk in aanmerking komen voor een hogere PTT? Neem een kijkje in de etalage van onze cursuscatalogus!