In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

OOM-webinar is een blijvertje

Nieuwsbrief mei

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

OOM-webinar is een blijvertje

Omdat we nu niet bij je kunnen langskomen om je over onze regelingen en diensten te informeren, experimenteerden we met een webinar. Dat beviel zo goed, dat we vaker webinars gaan aanbieden.

Een webinar is een lezing, workshop, of college dat plaatsvindt via het internet. Deelnemers kunnen de presentatie rechtstreeks op hun eigen computer volgen, de spreker zien en horen. Vaak zijn webinars interactief en is het mogelijk om vragen te stellen en te beantwoorden. 
 
Onlangs verzorgde onze regiomanager Overijssel en Achterhoek Rianne Doeschot het webinar Aan de slag met opleiden & ontwikkelen. In ruim een uur tijd legde ze de deelnemers uit hoe zij optimaal gebruik maken van de vergoedingen en de expertise van OOM, om daarmee opleiden en ontwikkelen binnen hun bedrijf nog beter in te vullen. De reactie van alle betrokkenen was zo positief, dat we dit webinar maandelijks gaan aanbieden.
 
Daarnaast gaan we ook themagerelateerde webinars verzorgen, bijvoorbeeld over het BedrijfsOpleidingsPlan (BOP), oZone, etcetera. Al onze webinars zijn bedoeld voor werkgevers en/of hr-medewerkers en deelname is gratis. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en een instructie voor deelname.
 
Het eerstvolgende webinar Aan de slag met opleiden & ontwikkelen wordt aangeboden op 3 juni van 9.00 tot 10.30 uur, maar ook later in het jaar zijn er verschillende gepland. Kijk in onze activiteitenkalender om te zien wat je er precies van kunt verwachten en schrijf je in!