In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Praktijkopleider?

Nieuwsbrief maart

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Praktijkopleider?

Dan heb je dit seizoen nog 1 mogelijkheid je collega’s live te ontmoeten en meer te weten te komen over je vak tijdens de inspirerende praktijkopleidersdag op 12 april in Alkmaar.
 

Goede mentoren zijn onmisbaar in het leven. Maar als je je een vak eigen wilt maken, al helemaal. Als praktijkopleider speel je dus een cruciale rol in de ontwikkeling van leerlingen. Jij bent het, die ze begeleidt bij de opleiding, enthousiast maakt voor het vak en daarvan de fijne kneepjes leert.
 
Ervaringen uitwisselen
Om je bij deze mooie en belangrijke taak te ondersteunen, organiseren A+O-Metalektro, OOM en Wij Techniek elk jaar een aantal praktijkopleidersdagen. Daarmee willen we je niet alleen informeren en inspireren, maar vooral ook de gelegenheid geven om ervaringen uit te wisselen met je collega-praktijkopleiders.
 
Laatste mogelijkheid
Dit seizoen is er nog 1 mogelijkheid om deel te nemen aan zo’n praktijkopleidersbijeenkomst. Op 12 april staat er tussen 12.30 en 19.30 uur weer een mooi programma voor je klaar in voetbalstadion AFAS in Alkmaar. Zo zijn er allerlei interessante workshops om uit te kiezen, een presentatie van Robin van Galen, die de Nederlandse waterpolodames coachte naar olympisch goud en een gezellig netwerkbuffet.
 
Kom ook!
Laat deze laatste gelegenheid om dit seizoen je collega’s te ontmoeten en meer te weten te komen over je vak dus niet schieten. Kijk hier voor het volledige programma van de praktijkopleidersdag en meld je aan.