Praktijkopleider?

Nieuwsbrief maart

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Praktijkopleider?

Dan heb je dit seizoen nog 1 mogelijkheid je collega’s live te ontmoeten en meer te weten te komen over je vak tijdens de inspirerende praktijkopleidersdag op 12 april in Alkmaar.
 

Goede mentoren zijn onmisbaar in het leven. Maar als je je een vak eigen wilt maken, al helemaal. Als praktijkopleider speel je dus een cruciale rol in de ontwikkeling van leerlingen. Jij bent het, die ze begeleidt bij de opleiding, enthousiast maakt voor het vak en daarvan de fijne kneepjes leert.
 
Ervaringen uitwisselen
Om je bij deze mooie en belangrijke taak te ondersteunen, organiseren A+O-Metalektro, OOM en Wij Techniek elk jaar een aantal praktijkopleidersdagen. Daarmee willen we je niet alleen informeren en inspireren, maar vooral ook de gelegenheid geven om ervaringen uit te wisselen met je collega-praktijkopleiders.
 
Laatste mogelijkheid
Dit seizoen is er nog 1 mogelijkheid om deel te nemen aan zo’n praktijkopleidersbijeenkomst. Op 12 april staat er tussen 12.30 en 19.30 uur weer een mooi programma voor je klaar in voetbalstadion AFAS in Alkmaar. Zo zijn er allerlei interessante workshops om uit te kiezen, een presentatie van Robin van Galen, die de Nederlandse waterpolodames coachte naar olympisch goud en een gezellig netwerkbuffet.
 
Kom ook!
Laat deze laatste gelegenheid om dit seizoen je collega’s te ontmoeten en meer te weten te komen over je vak dus niet schieten. Kijk hier voor het volledige programma van de praktijkopleidersdag en meld je aan.