In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

De metaal leert door

Nieuwsbrief maart

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

De metaal leert door

Wil jij wel een stap zetten in je professionele of persoonlijke ontwikkeling, maar weet je niet welke? Of zie je op tegen de kosten? Dan is deze actie voor jou!
 

Als werknemer van een mkb-metaalbedrijf krijg jij van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en OOM nu de unieke mogelijkheid aangeboden om kosteloos een stap te zetten in je ontwikkeling. In het kader van de actie De metaal leert door hebben wij namelijk een aantal ontwikkeladviestrajecten beschikbaar gesteld. En 2.000 trainingen op het gebied van digitale vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Zodat jij daarmee je positie op de arbeidsmarkt kunt versterken.

Gratis ontwikkeladvies
In dit traject met een adviseur uit de branche gaat het om jouw ontwikkelvraag. Na niet meer dan 5 gesprekken op een locatie naar keuze of online, heb je:
 
  • helder zicht op de volgende stap in jouw loopbaan.
  • een opleidingsadvies op maat. Als het even kan wordt gekozen voor een opleiding uit het enorme gratis aanbod van De metaal leert door.
Gratis trainingen
Robotlassen, Communicatieve vaardigheden, Timemanagement, De monteur als ambassadeur, Excel voor gevorderden… Het gratis trainingsaanbod van De metaal leert door is heel divers. Trainingen van een paar honderd tot bijna 2000 euro op allerlei gebied kosten jou of je werkgever nu helemaal niets! Bekijk het aanbod op De metaal leert door. Keuzestress? Vraag eerst om gratis ontwikkeladvies.
 
Dus, wat wordt het?
Een gratis ontwikkeladvies, een gratis training of allebei? Reageer snel op De metaal leert door, want op=op!