In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Summerschool op de Online OOM Academie

Nieuwsbrief juli

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Online OOM Academie: Summerschool

Meld je aan voor de Summerschool van de Online OOM Academie , want daarmee kun je leren wat en wanneer je maar wilt. En het mooie is, het kost je helemaal niks, want wij betalen het cursusgeld!
 

Al een kijkje genomen op de Summerschool van de Online OOM Academie? Dan weet je dat je daar terecht kunt voor allerlei leuke en praktische onlinetrainingen voor tijdens je zomervakantie. Speciaal voor jou selecteerden we deze trainingen uit het aanbod van leerplatform Skills Town:
 
  • Frans, Italiaans, Portugees, Turks, Spaans of Engels in twee weken
    Het leren van een vreemde taal wordt door velen als erg lastig ervaren. Deze cursus is speciaal ontworpen om je over een eerste drempel heen te helpen. De onderwerpen zijn gebaseerd op alledaagse situaties.
  • Digitale fotografie
    In deze cursus leer je de belangrijkste basisbegrippen bij fotograferen, de typische kenmerken van digitale fotografie, de kenmerken van verschillende typen camera's en de instellingsmogelijkheden van een camera. Ook pik je op hoe je rekening kunt houden met compositie, belichting en sluitertijd en krijg je informatie over speciale opnames, zoals portretten, natuurfoto's en macrofotografie.
  • Sport en voeding
    Sportliefhebber? Deze cursus gaat over de relatie tussen sport en voeding. Welke voedingsstoffen mogen zeker niet ontbreken als je intensief sport? En wat is de invloed van de verschillende vitamines op jouw sportprestaties?
Maar dat is niet alles, want op de Online OOM Academie kun je ook meer leren over Mindfulness, Yoga, Vitaal en energiek leven en Leven volgens je kernwaarden.

Meer dan 500 e-learnings
En, als jij een account aanmaakt voor de Online OOM Academie, kun je tot eind december 2023 ook gebruik maken van het volledige aanbod van Skills Town. Dat bestaat uit meer dan 500 e-learnings, we-learnings, webinars, podcasts en persoonlijke scans over onderwerpen zoals arbo, digitale vaardigheden, communicatie en gezondheid. En het mooie is, dat kost je helemaal niks, want OOM betaalt het cursusgeld!
 

Aan de slag? Maak hier een account aan voor de Online OOM Academie.