In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Starten of opfrissen voor praktijkopleiders

Nieuwsbrief december

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Starten of opfrissen voor praktijkopleiders

Ga je voor het eerst een leerling begeleiden? Of wil je je vaardigheden als praktijkopleider versterken? Dan is dit Start- en opfristraject voor praktijkopleiders iets voor jou!

Alle begin is moeilijk. Dat geldt ook voor de begeleiding van leerlingen. Dat doe je er niet zomaar even bij, want je moet er behoorlijk wat voor weten én kunnen. En dan nog kan het zijn dat je in jouw rol van praktijkopleider tegen problemen aanloopt.

5 bijeenkomsten
Speciaal voor jou heeft OOM samen met SBB het Professionaliseringstraject voor praktijkopleiders ontwikkeld. Dat bestaat uit 5 dagdelen, waarin de belangrijkste onderdelen van de beroepspraktijkvorming worden behandeld, namelijk het:
  • kennismaken en motiveren
  • instructie en feedback geven
  • voeren van begeleidingsgesprekken
  • uitvoeren van een beoordeling
Tijdens een laatste bijeenkomst bespreek je je persoonlijke leerervaringen en verbeterpunten uit de beroepspraktijk. 

Ook bij jou in de buurt
Dit traject voor praktijkopleiders wordt begin 2023 aangeboden op verschillende locaties in Nederland.

Meer informatie of aanmelden voor het Professionaliseringstraject voor praktijkopleiders? Ga naar onze activiteitenkalender.