In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Zonweringsmonteur, opgelet!

Nieuwsbrief december

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Zonweringsmonteur, opgelet!

Speciaal voor jou is er aan leerplatform oZone weer een nieuwe module toegevoegd, met de titel Zonweringsmonteur: keuzes maken en verantwoorden. Hoe je dat doet? Bekijk deze gratis e-learning en het is zonneklaar!
 

Waarom zou je zonwering installeren? Zijn luxaflex een goed idee, als je je energiekosten binnen de perken wilt houden? Wat zijn andere opties als het gaat om binnen- en buitenzonwering? En, wat zijn daarvan de voor- en nadelen?
 
Als zonweringsmonteur zijn dit meestal niet de onderwerpen waarover jij met de klant in gesprek gaat. Dat doet de verkoopadviseur, die in overleg met de klant bepaalt welke zonwering geplaatst gaat worden.
 
Toch is het belangrijk dat jij de keuzes van de verkoopadviseur begrijpt en kunt uitleggen aan de klant op de dag van de montage. Bekijk daarom deze module op oZone, en leer in 25 minuten welke effecten zonwering heeft en welke zonwering het best bij een situatie past!
 
https://new.ozone.nl/library/topics/23079

Meer te weten te komen over je vak?
Op oZone vind je inmiddels al 11 modules voor de zonweringsmonteur. Deze modules zijn allemaal ontwikkeld door branchevereniging Romazo en gratis te volgen via oZone.