In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Doe mee aan de lezersactie van Metaaljournaal!

Nieuwsbrief december

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Doe mee aan de lezersactie van Metaaljournaal!

Maar bekijk hier eerst de video over covergirl en lasrobot-operator Claudia Spruijtenburg, die vertelt hoe ze in 2006 na een dollemansrit letterlijk de techniek in rolde…


https://www.youtube.com/watch?v=ntAMeKSK-Do

Sla dat Metaaljournaal open…
Meer lezen over Claudia en andere inspirerende collega’s in de metaalbewerking? Trek je terug onder de kerstboom en sla het nieuwe Metaaljournaal open. De wintereditie van ons magazine staat vol verhalen van collega’s die vertellen wat zij aan nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten hebben opgedaan in 2022. Zodat jij je gedachten kunt laten gaan over welke nieuwe skills jij of je medewerkers zouden kunnen opdoen, komend jaar. Geen idee wat of hoe? De themareportage helpt je op weg.
 
En win die toffe JBL bluetooth speaker!
Is lassen net als bij Claudia ook jouw lust en leven? En gun je jezelf nog een extra kerstcadeau? Check dan de lezersactie in Metaaljournaal. Want als jij vóór 1 februari a.s. een foto instuurt van jouw laswerk én laat weten waarom dit een prijs moet winnen, maak je kans op een toffe JBL bluetooth speaker!

Doe mee aan de lezersactie van Metaaljournaal. Ga snel naar wilhetweten.nl!