Start met online leren in jouw bedrijf

Nieuwsbrief augustus

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Start met online leren in jouw bedrijf

Breng de vakkennis in jouw bedrijf naar een hoger niveau en begin vandaag nog met online leren in jouw bedrijf. (Want zo moeilijk is dat niet!)

Ken je oZone, dat online leerplatform, speciaal voor de techniek? Je vindt er meer dan 400 kant- en klare leermodules, gemaakt voor en door bedrijven. Over technische onderwerpen, maar ook over soft skills, HR, digitalisering en nog veel meer. Echt, voor iedere medewerker zijn er interessante onderwerpen te vinden.
 
Die leermodules zijn praktisch en laagdrempelig. De meeste zijn te doorlopen in een half uurtje. Interactief, vaak afgesloten met een test en bij goed gevolg een certificaat. Ook mooi: medewerkers kunnen ermee aan de slag waar en wanneer ze dat zelf willen en het is helemaal gratis.
 
Daarom een bedrijfsaccount
Medewerkers kunnen op oZone gemakkelijk zelf een account aanmaken. Maar het is veel handiger als je een bedrijfsaccount aanmaakt, want dat geeft toegang tot allerlei extra mogelijkheden. Met een bedrijfsaccount kun je namelijk:

1. Zelf content maken of aanpassen

Je maakt gemakkelijk je eigen leermodules, voegt modules samen tot leerpaden of past bestaande modules aan. Zo stem je de leerstof nauwkeurig af op de functies of medewerkers in jouw bedrijf. Het ontwerpen van je eigen online leeromgeving is heel eenvoudig.

2. Efficiënt content delen

Je legt op oZone niet alleen eenvoudig zelf kennis vast, je kunt deze kennis ook heel makkelijk delen. Met alle andere deelnemers in de openbare bibliotheek, met je eigen medewerkers in een afgeschermde bibliotheek of door een leerpad of module klaar te zetten voor een medewerker.

3. Voortgang bekijken

Je krijgt inzicht in de studievoortgang van je medewerkers. Je blijft gemakkelijk op de hoogte van wie welke modules met goed gevolg hebben afgerond.
 
Bedrijfsaccount aanvragen?
Neem contact op met je regiomanager. Hij of zij zorgt ervoor dat een oZone-adviseur contact opneemt en je op weg helpt met het inrichten van je eigen bedrijfsomgeving. En tot slot nog een tip: je faciliteert het online leren in jouw bedrijf maximaal door jouw medewerkers er tijd en ruimte voor te geven.
 
Meer weten over oZone? Kijk op oZone.nl.