In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

OOM trakteert

Nieuwsbrief september

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

OOM trakteert

Nu te boeken bij OOM: de Kantinebijeenkomst. Daarin krijgen jouw werknemers kort en kosteloos alles te horen over de mogelijkheden van OOM, onder het genot van een snack of een andere passende versnapering.

Het op peil houden van de vakkennis in een bedrijf is een verantwoordelijkheid van werkgever en werknemers. Daarom vindt OOM het belangrijk dat ook werknemers weten van ons bestaan en onze diensten en regelingen om hun professionele ontwikkeling te ondersteunen. Om ook hen te bereiken, organiseren we sinds kort de Kantinebijeenkomst.

Kantinebijeenkomst
De Kantinebijeenkomst is een samenkomst van ongeveer 20 minuten, waarin je regiomanager ons opleidingsfonds komt voorstellen aan jouw medewerkers. Dat gebeurt wanneer het schikt, dus bijvoorbeeld tijdens de lunch of een borrel aan het eind van de werkdag. Tijdens de Kantinebijeenkomst is er volop ruimte voor vragen en trakteert OOM alle deelnemers op een passende versnapering, zoals bijvoorbeeld een broodje kroket.
 
Inspiratie
Na de Kantinebijeenkomst weten jouw medewerkers precies waarvoor ze bij OOM kunnen aankloppen. En maar al te vaak hebben ze inspiratie opgedaan om met hun professionele ontwikkeling aan de slag te gaan. En dat is precies de bedoeling, want bijblijven is belangrijker dan ooit en het is zonde als werknemers de kansen die OOM biedt, laten liggen!
  
Meer info of een Kantinebijeenkomst boeken? Mail Albert Bosma via a.bosma@oom.nl.