Stuur een foto en win

Nieuwsbrief oktober

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Stuur een foto en win

Met dit team-uitje geef je pas echt gas als het gaat om het versterken van de samenwerking tussen de medewerkers in jouw bedrijf. Je hebt nog 3 dagen om de razendsnelle prijs van de lezersactie uit Metaaljournaal te winnen…

Een goede samenwerking tussen je medewerkers is cruciaal, wil je als bedrijf in de kopgroep blijven rijden. Maak daarom regelmatig tijd voor teambuilding, want niets werkt zo goed voor het versterken van het onderlinge relaties als een team-uitje. Even samen de remmen losgooien en met iets anders bezig zijn dan werk.
 
Kart-arrangement
Het mooie is: zo’n uitje hoef je nu niet zelf te organiseren, maar krijg je gratis en voor niets als je de lezersactie uit Metaaljournaal wint, want de prijs bestaat dit keer uit een geheel verzorgd kart-arrangement voor maar liefst 10 personen.
 
Meedoen is simpel:
Ga naar wilhetweten.nu en stuur ons vóór 1 november een foto van jou en je collega’s op je werkplek en vertel ons waarom jouw team moet winnen!
 
Stem mee
Vanaf 1 november kan iedereen zijn stem op zijn favoriete inzending uitbrengen op wilhetweten.nu. De inzender die op 1 december om 12.00 uur de meeste stemmen heeft gekregen, is de winnaar. Deze wordt bekend gemaakt op wilhetweten.nu en in de volgende editie van Metaaljournaal.