Online event werkplekleren in de techniek

Nieuwsbrief oktober

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Online event werkplekleren in de techniek

Wil je van jouw bedrijf een plek maken waar je medewerkers elke dag leren? Meld je dan aan voor het gratis online event Werkplekleren in de techniek op 25 november.

Werkplekleren is een informele manier van leren, waarbij je medewerkers kennis en vaardigheden opdoen die met het werk te maken hebben. Werkplekleren kan in elke werksituatie en in allerlei vormen worden toegepast. Het is een effectieve manier van leren, omdat mensen het meeste opsteken van hun eigen ervaringen. Bovendien is het efficiënt, omdat je de kennis van je eigen mensen inzet.
 
Beginnen met werkplekleren
Zou jij in jouw bedrijf aan de slag willen met werkplekleren, maar vraag je je af hoe je daarmee moet beginnen? Meld je dan aan voor het online event Werkplekleren in de techniek. Tijdens dit gratis event, gepresenteerd door Martin Brester vanuit stadion ADO Den Haag, laat emeritus-hoogleraar neuropsychologie Jelle Jolles je in zijn lezing profiteren van actuele inzichten over hersenen, cognitie en gedrag.
 
Vervolgens presenteert Isolde Kolkhuis Tanke, docent en eigenaar van onderzoeks- en adviesbureau Kolkhuis Tanke tijdens een interview de resultaten van haar evaluatieonderzoek Werkplekleren in de techniek. Ze bezocht 10 bedrijven die deelnamen aan dit project, bekeek de ingezette instrumenten en resultaten en deelt met jou de geleerde lessen.
 
Na een live chat schuif je in 2 door jou gekozen break-out sessies aan bij gesprekken over verschillende vraagstukken op het gebied van werkplekleren. Het online event sluit af met een virtuele beursvloer, waar je kunt chatten met de medewerkers van de technische opleidingsfondsen die het evenement hebben georganiseerd, namelijk: OOM, Wij Techniek, A+O Metalektro, OOC, OOMT en OVP.
 
Meld je aan
Het online event Werkplekleren in de techniek vindt plaats op 25 november van 9.30 tot 12.30 uur. Lees hier meer over het programma en meld je aan!