Doe mee aan een Kennisavond

Nieuwsbrief november

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Doe mee aan een Kennisavond

Zou jij meer willen weten van de nieuwste technieken in jouw vakgebied? Of werk je daar misschien al mee in jouw bedrijf? Doe dan mee aan een van de Kennisavonden die voor begin 2024 op de planning staan.
 

Elk jaar organiseert OOM een reeks Kennisavonden. Inspirerende bijeenkomsten rondom een thema in de regio, waar medewerkers uit de sector kosteloos worden geïnformeerd over de nieuwste technieken in de metaalbewerking. Kennisavonden beginnen aansluitend op de werkdag met een buffet. Daarna volgen verschillende demonstraties en workshops. Tot slot praten we de deelnemers nog even bij over de mogelijkheden die OOM hun te bieden heeft en doen we vaak nog een interessant cursusaanbod. Rond 20.30 uur sluiten we de Kennisavonden af.
 
Lassen
Op 25 januari a.s. vindt de eerste Kennisavond plaats bij Elektrolas in Waalwijk. Daar komen de nieuwste ontwikkelingen aan bod op het gebied van lassen. Denk aan het gebruik van robots en de invloed van AI op het lasproces. Voor de daaropvolgende 12 tot 15 Kennisavonden staan behalve lassen ook andere onderwerpen op het programma, zoals verspaning en 3D- technieken (tekenen en printen).
 
Kennisavond in jouw bedrijf?
Heb je zelf een suggesties voor een onderwerp of heb je zelf een inspirerende locatie waar een Kennisavond zou kunnen plaatsvinden? Laat het ons weten. Misschien kan een van de komende Kennisavonden dan in samenwerking met jou worden georganiseerd. Neem contact op met sr. beleidsadviseur Albert Bosma, via a.bosma@oom.nl of 06-51990832.
 
Een Kennisavond bezoeken? Kijk op onze activiteitenkalender voor data en locaties en meld je aan!