In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Nog snel een online training?

Nieuwsbrief november

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Nog snel een online training?

Tot en met 31 december kunnen je medewerkers nog kosteloos gebruik maken van het uitgebreide aanbod online trainingen van GoodHabitz. Wijs ze er even op, want het is te leuk om te laten liggen.
 

Misschien herinner je je het nog. Al snel na de eerste intelligente lockdown boden we je medewerkers de mogelijkheid om tot het einde van dit jaar gratis gebruik te maken van het uitgebreide aanbod online trainingen van GoodHabitz. Een opleider die meer dan 100 inspirerende trainingen aanbiedt op het terrein van leiderschap, productiviteit, talen (zakelijk), commerciële en digitale vaardigheden.
 
Certificaat downloaden
Inmiddels komt het einde van het jaar snel dichterbij. Willen jouw medewerkers dus nog een van die leuke online trainingen volgen, dan moeten ze er als de kippen bij zijn. Want op 31 december om 0.00 uur eindigt onze samenwerking met GoodHabitz. Vanaf dat moment kunnen deelnemers niet meer bij hun account. Dat geldt overigens ook voor oud-deelnemers. Mochten zij trainingen hebben afgerond waarvoor zij een certificaat hebben behaald, dan is het zaak dat certificaat voor het eind van het jaar te downloaden, anders gaat het verloren.
 
Kattebelletje
Stuur je medewerkers dus nog even een kattebelletje om ze eraan te herinneren dat ze voor 1 januari nog een online training kunnen volgen en hun eventuele certificaten kunnen downloaden.