Mooie leeftijd

Nieuwsbrief maart

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Mooie leeftijd

OOM wordt dit jaar 40. En daarom gaat het nieuwe Metaaljournaal niet alleen alles over 40 jaar OOM, maar ook over 40-jarige collega’s, dienstverbanden en bedrijven.

Herinner jij je de eerste Apple Macintosh? Het album Purple Rain van Prince, of de film Ghostbusters? Allemaal uit 1984. Net als OOM.
 
Lees in het nieuwe Metaaljournaal hoe OOM begon. Waarom er destijds zoiets als een opleidingsfonds voor de metaalbewerking nodig werd gevonden, en waarom dat vandaag de dag nog nodig is. En maak kennis met ervaren collega’s van dezelfde lichting, met nog alle tijd om zich te ontwikkelen tot expert, zich om te scholen of voor zichzelf te beginnen.
 
Of kijk binnen bij het bijna 40-jarig familiebedrijf Colubris Cleantech uit Winterswijk, dat uitgroeide tot specialist in technische installaties om afvalwater te zuiveren, afval te scheiden en waardevolle stoffen terug te winnen uit reststromen. En zie hoe Lambert Brand in een dienstverband van bijna 40 jaar metaalbewerkingsbedrijf Dulasta in Staphorst zag groeien van eenmansbedrijf tot grote internationale speler.
 

Doe mee aan de lezersactie
Nostalgische gevoelens aangewakkerd? Doe mee aan de nieuwe lezersactie. Ga naar www.wilhetweten.nu/winactie. Beantwoord daar vóór 15 juni a.s. de 4 vragen over Metaaljournaal en win een platenspeler, Doe Maar-lp of gameboy! 

Het nieuwe Metaaljournaal ligt deze week nog bij je op de mat. Sneak preview? Kijk hier.