In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuw Metaaljournaal mét nieuwe winactie!

Nieuwsbrief maart

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Nieuw Metaaljournaal mét nieuwe winactie!

De 4e industriële revolutie is in volle gang. Lees in het nieuwe Metaaljournaal wat dat voor jouw werk kan betekenen en doe mee aan de nieuwe winactie!  

De toekomst is nu, dat is het thema van het nieuwe Metaaljournaal, dat deze week bij jou op de mat valt. Want as we speak zitten we midden in de vierde industriële revolutie (industrie 4.0). Een bijzondere tijd, waarin slimme fabrieken sneller, efficiënter en grotendeels geautomatiseerd gaan werken door de verbinding en communicatie tussen verschillende systemen en machines.

Lees wat industrie 4.0 voor jou betekent…
In Metaaljournaal lees je wat dat voor jouw werk kan betekenen en wat je kunt doen om de ontwikkelingen bij te houden. Maar, dat niet alleen. Zo legt ChatGPT je uit hoe kunstmatige intelligentie werkt, en lees je in de bedrijfsreportage hoe Next Generation Shipyards een zeilschip ontwikkelt dat groene energie opwekt en waterstof produceert op zee. Nee, de toekomst is geen science fiction, daar zitten we middenin! Kijk maar naar de trailer, opgenomen bij Hoogendijk Metaal in Biddinghuizen, waar het gebruik van robots de normaalste zaak van de wereld is.


 
en doe die nieuwe winactie!
Bij al die innovaties hoort natuurlijk ook een nieuwe winactie. Op pagina 39 van het magazine lees je alles over de wilhetweten-winactie, waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Meedoen is simpel:
 
  1. Lees Metaaljournaal
  2. Vul vóór 15 juni de 4 vragen in op wilhetweten.nl/winactie
  3. Wacht af
  4. Check op 1 juli op wilhetweten.nl/winactie of jij de winnaar bent van:
  • de 87-delige Makita gereedschapsset,
  • de digitale schuifmaat, of
  • de 117-delige precisieschroevendraaierset!