12 gratis e-learnings om je digiskills te versterken

Nieuwsbrief maart

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

12 gratis e-learnings om je digiskills te versterken

Geef je digitale vaardigheden kosteloos een update met deze e-learnings en webinars uit de nieuwe leerlijn Digitale vaardigheden op de Online OOM Academie.
 

Aan je digitale kennis en vaardigheden worden steeds hogere eisen gesteld. Vooral op het gebied van digitale veiligheid is het belangrijk om bij te blijven. Maar ook kennis over nieuwe digitale mogelijkheden en het optimaal inzetten en gebruiken van bestaande programma’s is inmiddels een must. Dus: even tijd over? Ga naar de Online OOM Academie voor een van de volgende trainingen:
 
 1. Digitale veiligheid. Een e-learning waarin je praktische handvatten krijgt om veilig te werken in het huidige digitale tijdperk. Bijvoorbeeld over veilig werken onderweg en het beschermen van al jouw slimme apparaten tegen cybercriminelen.
 
 1. Security Awareness, wat is dat? Informatiebeveiliging is niet alleen de verantwoordelijkheid van de ICT-afdeling, maar van alle medewerkers in je bedrijf. Hoe je ze hiervan bewust maakt kom je te weten in deze micro-cursus.
 
 1. Veilig werken in de praktijk. Een praktische micro-cursus over het beschermen van je informatie in werk- en privésituaties.
 
 1. Bewust online werken. Na deze cursus van 55 minuten weet je hoe je veiliger en effectiever online werkt. Je steekt onder andere op wat de voor- en nadelen zijn van verschillende browsers en zoekmachines en hoe je geavanceerde zoektermen samenstelt. 
   
 2. Phishing; het grootste cyberrisico.
  Voorkom dat jouw bedrijf door phishing gehackt kan worden door cybercriminelen. Leer in dit webinar wat phishing is, hoe het werkt en hoe je je bedrijf ertegen kunt beschermen.
   
 3. Hoe houd je grip op je online persoonsgegevens? Een webinar over hoe de wet AVG van toepassing is op ons internetgedrag. Wat mag wel en niet, als het gaat om cookies, video’s en foto’s, bluetooth-tracking en direct marketing?
   
 4. Cyber security revisited, a tale on sharks and canoes. Een webinar over de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van cyber crime en cyber security, door Maxwell Keyte, die bedreven is in het opsporen van cybercriminelen.
   
 5. Power BI: van data naar dashboard. Een webinar over de mogelijkheden van Power BI, een programma van Microsoft waarmee je eenvoudig data visualiseert in de vorm van grafieken en tabellen met gegevens uit verschillende bronnen, zoals een Excel-sheet.
   
 6. Mailen als een militair. Na deze e-learning schrijf jij voortaan e-mails met militaire precisie. Met een niet mis te verstane onderwerpregel, een kristalheldere boodschap en een logische opbouw zijn ze supereffectief.
   
 7. Van Windows naar iPad. Na deze cursus van 2 uur weet je onder andere met welke instellingen je je iPad als vervanger van je computer kunt gebruiken. En dus ook hoe je daarop in documenten werkt en hoe je deze beheert.
   
 8. Mailbox management. Een e-learning waarmee je het overzicht op je mailbox terugkrijgt en leert hoe je deze beter kunt managen. Met gouden tips voor de grote schoonmaak en het verwerken van je mails, zoals: never touch the same paper twice…
   
 9. Word een Microsoft Teams Ninja. Een e-learning waarin je leert om alles uit Microsoft Teams te halen. Aan bestanden werken met je teamleden? Team-commando’s gebruiken? Na deze training ken je deze samenwerkingstool voor teams door en door.
Keuze gemaakt? Ga naar de Online OOM Academie en log in! Nog geen account? Meld je hier kosteloos aan.